И МАМА Е ЧОВЕК

Здравей, 2021-ва! Моля те, бъди чудесна …

Нищо не може да компенсира загубата на близък човек от предходната година … На пук на всичко, обаче, аз искам да започна 2021-ва с надежда и благодарност.

Благодарност за прекрасните си деца, които правят понасянето на загубите една идея по-леко. Благодарност за прекрасното семейство, което имам. Благодарност, че успяхме да минем през тази толкова трудна както във физически, така и в душевен план, година.

Иска ми се да вярвам, че въпреки всичко, от тази така шантава година сме излязли по-силни, по-обичащи се, по-прощаващи и по-оценяващи това, което имаме.

Едно е сигурно – имах повече време със семейството си, с децата … Имах възможност да науча много неща от тях (да, от децата). Дадох си сметка за пореден път, че имам още много да работя по себе си и да се превъзпитавам, за да се превърна в примера, който искам да бъда за тях 💞

И така, започвам 2021-ва с надежда, благодарност … и … Буркан за положителни спомени и Дневник на благодарността 😊

Освен, че ми беше приятно да ги направя (този път изцяло мое дело, без помощ от децата), още по-забавно е попълването 😀

А ако и на Вас ви е интересно и забавно воденето на подобен дневник и събирането на положителните спомени от годината в буркан – можете да ги свалите от тук:

И така имайте една невероятно хубава и положителна година! И дано се върнем към нормалния си начин на живот, с повече срещи, прегръдки и споделени усмивки ♥️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.